Du är här

Så här blir du medlem och registrerar Mitt konto

Logga in och registrera dig på Mitt konto

Om du är medlem i SVK kan du logga in på nya hemsidan och skapa ditt eget konto.

Om du inte är medlem måste du först betala din medlemsvgift och få ditt medlemsnummer innan du skapar ett konto. Se hur du blir medlem i högerspalten.

På ditt konto lägger du in kontaktinformation (mail och telefonnummer), ditt medlemsnummer, vilken lokalavdelning du tillhör - och du kan registrera dina hundar. Det innebär att du bara väljer vilken hund du ska anmäla till prov. All information om hunden kommer då automatiskt!

Så här gör du för att registrera Mitt konto:

Just nu är det många som registrerar sina nya konton. Lena Karén som är vår medlemsregistrator gör en rutinkoll av medlemskap och betald medlemsavgift. Därför kan det ta lite tid innan du får bekräftelsen och inloggningsuppgifter. Men vi jobbar så fort vi kan!

 1. Gå till vorsteh.se
 2. Klicka Logga in
 3. Klicka - Skapa nytt konto
 4. Fyll i dina uppgifter - OBS! kom ihåg att skriva fullständigt namn
 5. Klicka för i rutan att du är medlem i SVK och ange ditt medlemsnummer
 6. Kolla att telefonnumret stämmer
 7. Längst ned kryssar du för den lokalavdelning du tillhör
 8. Du kan också lägga in dina hundar - skriv in registreringsnummer (SE-nummer) så kommer din hund upp i rutan om du rullar nedåt. Den syns med vit text mot blå bakgrund. Klicka på hunden. Lägg till flera om du har det. OBS! skriv inte bara hundens namn, då blir den i registrerad.
 9. När du är klar klickar du på - Skapa nytt konto
 10. Nu kommer du att få ett mail till din adress som bekräftar att du ansökt om att bli registrerad
 11. SVK:s Medlemsregistrator kollar att allt stämmer och godkänner din ansökan. Det kan ta lite tid eftersom det är många som registrerar sig.
 12. När den är godkänd får du ett mail som bekräftar registreringen och en länk du ska gå in på EN gång för att lägga in ditt privata lösenord.
 13. När det är klart kan du logga in när du vill på Mitt konto och ändra eller lägga till information. Klicka bara på Redigera i den gröna menyn under ditt namn. Kom ihåg att SPARA innan du går vidare!

Har du problem med att komma in på ditt konto?

Har du problem så maila Mårten Berg eller Svante Morén så kan vi hjälpa dig att komma in på ditt konto.

OBS! Det händer att svarsmailen fastnar i någon av dina inkorgar för "skräp" eller "spam". Kolla så att det inte hamnat där.

Svenskfödd hund som omregistrerats i annat land

Har du en hund som är född i Sverige, men som senare har omregistrerats till ett annat lands registreringsnummer ska du använda det svenska regnumret när du lägger upp din hund på ditt konto på vår hemsida. Detta på grund av att SKK konsekvent registrerar resultat i den Svenska stamboken på det Svenska registreringsnumret. Ev. överföring av resultat från svenska prov/utställningar annat land måste du själv ta hand om.

 

Bli medlem

Svenska Vorstehklubben

SVK är en specialklubb för kontinentala stående fågelhundar bildad 1917 som administrerar sju raser - se under meny Raser. SVK har tio lokalavdelningar som täcker hela landet där du kan delta på en rad olika aktiviteter. Som medlem får du delta på de lokala avdelningarnas aktiviteter, utställningar och prov. Du får också delta på SVK:s riksarrangemang och får också tidningen Svensk Vorsteh 4 ggr per år.

Så här blir du medlem

När du vill bli medlem, kontakta vår medlemsregistrator, gärna per e-post:

E-post: medlemsregister@vorsteh.se

Lena Karén
Brovägen 3
376 37 Svängsta

Telefon: 070-932 42 77

Skicka information om dig och din hund

Ange namn, adress och telefonnummer samt namn på övriga i familjen som vill bli medlemmar. Vi vill gärna att du även anger vilken/vilka raser du äger så vårt medlemsregister blir komplett.

Betalning

Därefter erhåller du ett inbetalningsavi och ett medlemsnummer som blir giltigt när du betalt. Medlemsavgiften är 450 kronor per kalenderår för ordinarie medlem och 100 kronor för familjemedlem. 

Medlemsavgiften betalas till bankgiro 856-4056, Svenska Vorstehklubben. Glöm inte att ange OCR-koden när du betalar.

För betalningar från utlandet: Swift: SWEDSESS Iban: SE84 8000 0816 6107 4052 8575 

 

Foto: Kristoffer Hansson

Foto: Jonas Seger