Du är här

Mellansvenska

Isaksbo gård

Datum: 
2020-10-21
The upcoming date less then 1 day.
Provet är fullt. Resterande kostnad betalas till kontaktperson innan provet. "Information i PM" om betaluppgifter ges senare i PM till deltagarna. Kontakt Lisa Danielsson 070-2154119
Provtyp: 
Jaktprov fält (delat)
Arrangör: 
Ort: 
Avesta

Grönsöö

Datum: 
2020-10-02
Provet öppnar för anmälan 2020-09-23 Provet stänger för anmälan 2020-månad-dag. När du har anmält dig och betalt avgiften med kort får du mail med besked om att din anmälan kommit in. Du ser dina anmälningar på Mitt konto när du loggat in. Har du frågor kan du kontakta provledaren eller kontaktpersonen. Klicka på deras namn för att skicka mail. Provet är FULLT, men anmälan kan göras till reservlista. OBS!
Provtyp: 
Eftersöksprov
Arrangör: 
Ort: 
Grönsöö

Isaksbo

Datum: 
2020-09-27
Provet öppnar för anmälan 2020-09-21. Provet stänger för anmälan 2020-månad-dag. När du har anmält dig och betalt avgiften med kort får du mail med besked om att din anmälan kommit in. Du ser dina anmälningar på Mitt konto när du loggat in. Har du frågor kan du kontakta provledaren eller kontaktpersonen. Klicka på deras namn för att skicka mail. Provet är FULLT, men anmälan kan göras till reservlista. OBS!
Provtyp: 
Jaktprov fält (delat)
Arrangör: 
Ort: 
Isaksbo

Yxsjöberg

Datum: 
2020-09-25
Provet öppnar för anmälan 2020-09-15. När du har anmält dig och betalt avgiften med kort får du mail med besked om att din anmälan kommit in. Du ser dina anmälningar på Mitt konto när du loggat in. Har du frågor kan du kontakta provledaren eller kontaktpersonen. Klicka på deras namn för att skicka mail. Provet är FULLT, men anmälan kan göras till reservlista. OBS! Om du anmäler dig och betalar, men inte kommer med på provet, så dras inga pengar från ditt kort. När anmälningstiden gått ut kommer Provledaren att gå igenom anmälningarna och ändra din status till Klar för deltagande.
Provtyp: 
Jaktprov skog (delat)
Arrangör: 
Ort: 
Yxsjöberg

Fullbruk Trossnäs

Datum: 
2020-10-03
Provet öppnar för anmälan 2020-09-11. Provet stänger för anmälan 2020-09-27 När du har anmält dig och betalt avgiften med kort får du mail med besked om att din anmälan kommit in. Du ser dina anmälningar på Mitt konto när du loggat in. Har du frågor kan du kontakta provledaren eller kontaktpersonen. Klicka på deras namn för att skicka mail. Max 6 deltagare. OBS! Om du anmäler dig och betalar, men inte kommer med på provet, så dras inga pengar från ditt kort. När anmälningstiden gått ut kommer Provledaren att gå igenom anmälningarna och ändra din status till Klar för deltagande.
Provtyp: 
Fullbruksprov
Arrangör: 
Ort: 
Trossnäs

Ervalla

Datum: 
2020-10-04
Provet är fullt. resterande kostnad betalas till kontaktperson innan provet.
Provtyp: 
Jaktprov fält (delat)
Arrangör: 
Ort: 
Ervalla

Ervalla

Datum: 
2020-09-18
Provet öppnar för anmälan 2020-09-08. Provet stänger för anmälan 2020-09-16. När du har anmält dig och betalt avgiften med kort får du mail med besked om att din anmälan kommit in. Du ser dina anmälningar på Mitt konto när du loggat in. Har du frågor kan du kontakta provledaren eller kontaktpersonen. Klicka på deras namn för att skicka mail. Provet är FULLT, men anmälan kan göras till reservlista. OBS!
Provtyp: 
Jaktprov fält (delat)
Arrangör: 
Ort: 
Ervalla