Du är här

CACIT-prov och uttagning till VM

Plats

Långtora

Tid

Tisdag 17 September 2019. Provet är öppet för samtliga kontinentala stående fågelhundar, tillhörande SKF och SVK. Deltagare till VM-uttagningen har företräde.

Domare

Tommy Hougaard, Patrik Sjöström och Dag Teien.

Anmälan

2019 års VM arrangeras i Serbien (troligen under oktober månad). Sista anmälning- och betalningsdag 1 september 2019.

Vid anmälan uppge:

  • Namn
  • Adress
  • Postadress
  • Mailadress
  • Hundens namn, ras och regnr
  • Om du anmäler dig till VM-uttagning (som ingår i CACIT-prov) eller endast till CACIT-provet. 

Anmälningsavgift 750 kr/hund  betalas till SVK, bankgiro 856-4056, ange "VM-uttag 2019".

Återbud

Vid återbud på grund av skada, sjukdom etc. med veterinärintyg kommer en administrativ avgift på 50 kr tillfalla SVK. Vid övriga återbud återbetalas inte anmälningsavgiften.

Det förutsätts att om du deltar på VM-uttagningen, och blir uttagen till laget, att du också är villig att åka till Serbien för att delta på 2019 års VM.

Anmälan och eventuellla frågor

Dag Teien
Tel: 070 369 3336
Mail: e-post

Provet går enligt FCI regler - IX. RULES AND REGULATIONS FOR THE WORLD CHAMPIONSHIP OF PRACTICAL HUNTING FOR BRITISH AND CONTINENTAL POINTERS

Dokument för utskrift

Rabiesvaccination

VM kommer att genomföras i Serbien - sannolikt i Oktober. För att delta måste du ha giltig rabiesvaccin med godkända "Tittrar"* vid hemkomsten. Det är således på tid att vaccinera eller kontrollera att befintliga tittrar är godkända.
Upplysningar Dag Teien.  
Tel 070 369 3336 

*"Tittrar" - Titrering av Rabiesantikroppar ska vara inskrivet i passet. Kostar 600-800 kronor hos din veterinär som skickar hundens blodprov till SVA, du får ett intyg (om antikroppars miniminivå är uppnått) som veterinären skriver in i passet.