Du är här

KOM I GÅNG - teoridag 8 maj

På SVK Södras hemsida ansvarar lokalavdelningen för sitt eget innehåll.

Även i år en introduktionskurs för er som är sugna att gå på jaktprov men inte vet vad som krävs. Vi börjar med en teorikväll där domaren Anders Håkansson berättar vad de olika proven går ut på, vad man förväntar sig av hunden och hundföraren och varför man har prov.

Vi träffas hemma hos Agneta och Göran fikar och går igenom allt och ni får tillfälle att ställa frågor och komma med funderingar. Vi fortsätter senare med en träff där vi går igenom spårdelen av eftersöksgrenarna och senare i vår även en träff där vi går igenom vattenarbetet. Datum för dessa bestämmer vi gemensamt. Slutligen i början av hösten avslutar vi med debutantträning på fält den 25 september.

Vi kommer även gå igenom vad som händer på ett Fullbruks- och viltspårprov

Eftersom vi får vara högst 8 personer (funktionärer inkluderat) så beroende på antal anmälda kommer vi att ha en förmiddags- och en eftermiddagsgrupp.

Kostnad 200 kr/person då bjuder klubben på fika på teoridagen. Betalas på plas kontant eller via Swish.

Du behöver inte vara medlem i Svenska Vorstehklubben för att vara med men vi hoppas att du gärna blir det, underlätta genom att redan nu gå in på www.vorsteh.se och lägg upp ditt konto och betala medlemsavgiften direkt.

Anmälan till Göran eller Agneta senast 2/5 FULLTECKNAD möjlighet till reseervplats finns