Du är här

Inför provåret 2020

På SVK Södras hemsida ansvarar lokalavdelningen för sitt eget innehåll.

Klubben kommer att genomföra proven i eftersöksgrenarna som planerat, men uppmanar medlemmarna i år att själv anordna särskilda prov i större omfattning för att vi inte ska bli för många på klubbens prov. Klubben kan komma att införa begränsningar av antalet startande. Proven arrangeras i år i första hand för de medlemmar som inte har möjlighet att själv anordna särskilda prov, men alla är välkomna. Dispens finns från HS angående paragraf 8 i jaktprovsreglerna, dispensen innebär att man får starta på fält och göra eftersöksgrenarna i efterhand.

Hoppas på förståelse, då det fortfarande pågår en pandemi i samhället. Klubben behöver även funktionärer på dessa prov, så har ni tid och lust att hjälpa till så hör gärna av er till respektive provledare eller till någon i styrelsen, vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.

Höstens fältprov tror och hoppas vi att vi kommer att kunna genomföra som planerat, men vi får se vilka restriktioner som gäller vid denna tidpunkt och följa dom.

Årsmötet skjuts fram ytterligare med förhoppning att restriktioner gällande 50 pers ändras. Vi har dispens att förlänga tiden ända fram till 2021 års årsmöte, men vi hoppas att kunna genomföra det långt tidigare.

Vår nuvarande kassör Agneta Ericsson lämnar sitt uppdrag vid nästa årsmöte och hon lämnar även sina andra uppdrag i SVK södra avdelning. Därför behöver vi all hjälp från medlemmarna att komma med förslag till ny kassör. Ingen kassör - ingen klubb.

Tar tillfället i akt och tackar Agneta för allt jobb och engagemang hon utfört under alla dessa år.

Har ni förslag på namn eller kan ni själv tänka er att ställa upp så ta kontakt med valberedningen eller någon i styrelsen så förmedlar vi kontakten.

Hoppas på förståelse att det blir lite konstigt i dessa Corona tider.

Ta väl hand om er och se till att hålla er friska, så ses och hörs vi därute i sommar och höst.

SVK södra

Göran Lang ordf