Du är här

SVK Västsvenska

Aktuellt

2020-05-08

Västsvenska jobbar på med att arrangerar riksprovet (fält) 1-3/10 2020
Stämmer kontinuerligt av med huvudstyrelsen/SKK om vilka regerings beslut det är som gäller.
Riksprovsgruppen //ordf.Stefan Svensson 
Länkar till  :Riksprov 2020 , allmän informationboende

2020-04-27

​Vi får flera frågor om eftersöksproven (vatten och spår). De stora proven i Abild och Hunneberg kommer troligen inte kunna genomföras. Styrelsen kommer därför att välja ut 5 orter för särskilda prov . . . . 

2020-04-22

Planerade verksamheter under våren och försommaren ställs in

Styrelsen beslutar att ställa in unghundsdagen och träningshelgen i Väla (vilka tidigare har aviserats i klubbens verksamhetsberättelse).

​Västsvenskas styrelse

2020-04-04

Västsvenskas Riksprovsgrupp jobbar vidare med planeringen av riksprovet, med ambitionen att kunna genomföra riksprovet 2020. Vi kommer att stämma av med huvudstyrelsen/SKK längre fram, om vilka direktiv som skall gälla efter den 31/5.

ordf.Stefan Svensson

 

2020-04-03

Viltspårsprovet inställt I enlighet med SKK’s rekommendationer om verksamheter under CoronPandemin har Västsvenska beslutat ställa in viltspårsprovet den 1 maj. Inbetalda startavgifter kommer att betalas tillbaka.

2020-03-13

Styrelsen i Västsvenska Vorstehklubben har beslutat att årsmöte samt utställningen som skulle äga rum den 22/3 2020 i Sätila ställs tillsvidare in.

Styrelsen kommer att iaktta SKKs rekommendationer och återkomma om nytt datum därefter.

Välkommen till Västsvenska Vorstehklubbens nya gemensamma hemsida
Nu lanserar vi Nya hemsidan för Lokalavdelningarna

2018 startade SVK ett projekt för att ta fram en ny gemensam plattform för SVKs och alla lokalavdelningars  hemsidor.Syftet var främst att det ska bli mer enhetligt och att man som medlem lättare hittar information både lokalt och centralt. Nu behöver vi inte heller lägga in gemensam information som finns på SVKs hemsida. Det ska förhoppningsvis spara tid och ge mer levande hemsidor.