Du är här

Medlemmarnas träningsgrupper

Här annonserar vi medlemmarnas egna träningar, träffar och kurser.

Vill du som medlem läggga information här så maila till info@svksodra.se


Hunt Hard Gundogs teamet erbjuder träning i Saxtorp 13 juli 2019.

Vi skulle vilja bjuda in SVK's medlemmar till en familjepicknick den 13/7 vid Saxtorpsjöarna. Det är  ett perfekt tillfället att träna apportering både på land och i vattnet. Vi kommer att visa några demonstrationer under dagen - vi börjar 09:30. Vi kommer att under dagen fokusera på unga hundar, men givetvis är alla välkomna! 

Under hela dagen kommer vi att visa övningar som gradvis ökar i svårighet. Mellan demonstrationerna hjälper vi gärna dem som behöver hjälp eller bara en extra hand.

Vi uppmuntrar dem som tidigare inte haft möjlighet att träna apportering, att dela denna dag med oss. Dagen handlar om hundarna och att ha kul med dem, familj och vänner. Du är inte tvungen att träna din hund den här dagen, du är välkommen att bara komma för en trevlig dag i en härlig miljö. Som tidigare påpekat så hoppas vi verkligen få träffa våra nya medlemmar i en mer avslappnad miljö.

Observera att detta inte är en officiell träningsdag i SVK Södras anda. Dagen är kostnadsfri för medlemmar inom Svk.

Vänligen ta med följande:

* Ett gott humör och ett öppet sinne. * Din hund och en favorit dummie för vatten och landapportering. * En picknickkorg - för både dig och hunden. * Stol eller en filt. * Badkläder - du kanske måste hämta din egen dummie.

Det finns toaletter tillgängliga och området är lämpligt för både grundläggande och avancerad land- och vattenapportering. Tänk på att det är ett offentligt område och att din hund måste vara under uppsikt. Sjöarna tillåter inte träning med vilt, vi kommer därför enbart använda dummies.

Det finns inga dåliga hundar, bara hundar som har haft fler eller färre möjligheter. Vänligen anmäl ert intresse via e-post, louise.hunthardgundogs@gmail.com 

Hoppas vi ses! Christo, Louise och Hunt Hard Gundogs teamet.